Die Grosse 20/21

Afgelopen zaterdag heb ik mijn werk (o.a. zie foto) naar het Museum Kunstpalast in Düsseldorf gebracht voor “Die grosse Kunstausstellung”, de grootste tentoonstelling in Duitsland van kunstenaars voor kunstenaars. Er is elk jaar interessant werk te zien van meer dan 100 kunstenaars, voornamelijk ui Nordrhein-Westfalen.

Op 19 juni wordt de tentoonstelling geopend door o.a. de Öberbügermeister van Düsseldorf en de “Kultusministerin” van Nordrhein-Westfalen. Van 20/6 tot 25/7 voor het publiek geopend. Adres: Ehrenhof 4-5, Düsseldorf. Verdere info: http://www.diegrosse.de

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s