Roze Zaterdag (Venlo-Krefeld)

Roze Zaterdag is een jaarlijks feest voor homosexuelen, biseksuelen, transgenders en interseksuelen (29 juni 2019), waarbij acceptatie en tolerantie centraal staan. In Venlo worden allerlei activiteiten georganiseerd rond dit thema.

Eén van de activiteiten is de expositie Mail Art Project “ROZE HOKJES” in Galerie Tuur, Straelseweg 77, Venlo. Kunstenaars uit binnen- en buitenland laten 1 à 2 werkjes op briefkaartformaat over dit onderwerp zien. Ook ik doe mee.

De tentoonstelling is van febr. t/m juni 2019.  Zaterdag 2 febr. is van 14.00 – 17.00 u. een preview en zondag 3 febr. om 15.00 u. de officiële opening door de wethouder van cultuur Marij Pollux. Iedereen is van harte welkom.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s