Odd Kunstroute

“Een zinneprikkelend avontuur, waarbij de bezoeker getrakteerd wordt op verrassende kunst in ateliers en galerieën.”

Op Hemelvaartsdag/ 5 mei 2016 (van 11.00 u. tot 18.00 u.) gaan 20 ateliers  en galerieën in de Gemeente Venlo open voor kunstminnend publiek  en laten eigentijdse kunst zien. U kunt dan in gesprek gaan met de deelnemende kunstenaars, tussen  Steyl en Velden. De route is per auto te volgen, maar ook per fiets. De ateliers zijn te herkennen aan een oranje fiets voor de deur. Meer informatie kunt U vinden op http://www.oddkunstroute.nl, o.a. wie er allemaal meedoet. Ik ben er ook bij!"Cadance" 70 x 100 cm glanslak op doek 2015

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s