Londen en Venlo

In Londen heb ik in de galerie van Lisa Norris meegedaan aan de tentoonstelling “New Dutch Masters”.

En in Venlo gaat het museum voor hedendaagse kunst verzelfstandigen. Men organiseert acties om meer bezoekers het museum in te krijgen. Eén van de acties is “Muur te huur”. Ik heb me meteen aangemeld en heb bericht gekregen dat ik kan deelnemen. Dus van 15 juni tot 10 augustus 2014 zijn 3 schilderijtjes van mij te zien in het Museum van Bommel van Dam in de tentoonstelling “Join in”."Blue plant" acryl and oil on canvas 30x40cm 2013

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s