Project Mail-Art

Pic 011 (W C)Samen met Venlose en Duitse kunstenaars werk ik aan een uitwisselingsproject op A4-formaat: Reageren op elkaars kunst, doorsturen naar de volgende kunstenaar. Zo onstaan verrassende series. Deze worden tentoongesteld vanaf 19 april 2013 in het kunstencentrum te Venlo en in september 2013 in de Werner Jäger-Halle Nettetal, Duitsland.

Advertentie

2 gedachten over “Project Mail-Art

  1. Helmie van Alphen

    Hoi Els , ik vind het bankje nu al prachtig. Erg mooi met die kleuren om vrolijk van te worden !! Zeker voor zo’n trieste doelstelling.

  2. Marianne van Mulukom

    Hallo lieve zus! Ik vind het bank verrassend: een stoere vorm met verfijnde bloemmotieven. Wellicht is er iemand bij de veiling die HET cadeau koopt om het vervolgens aan Maxima en Willem-Alexander te schenken!! Verder ben ik geraakt door de prachtige kunstwerken van de desbetreffende tentoonstelling: chapeau……………..Succes en dank voor de uitnodiging : )

    PS Professionele website> pluim !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s