Komende tentoonstellingen

Odd-Kunstroute 2018

Mijn buurman Leon Duniec doet mee op Hemelvaartsdag, 10 mei. Jan Lucker en ik zetten dan ook onze atelierdeuren open van 11.00 u. tot 18.00 u.

Museum Kunstpalast, Düsseldorf

Ik doe mee aan deze tentoonstelling met meer dan 150 (vooral Duitse) kunstenaars, die elk jaar door meer dan 10.000 mensen bezocht wordt. Van 27 januari t/m 18 februari 2018. Zie: http://www.diegrosse.de

Tegelen 200 jaar bij Nederland

In het Hemelvaartsweekend, van 25 t/m 28 mei is er een tentoonstelling in de Abdij op de Uhlingsheide in Tegelen in het teken van “Tegelen 200 jaar bij Nederland”.

Kunstenaars die een relatie met Tegelen hebben, worden uitgenodigd.

Odd Kunstroute

Op Hemelvaartsdag 5 mei 2016 kunt U mijn atelier bezoeken in het kader van de Odd Kunstroute.  Twintig ateliers en galerieën in de Gemeente Venlo openen hun deur voor het kunstminnend publiek. Meer informatie kunt  U vinden op http://www.oddkunstroute.nl

Art Eindhoven

Op zondag 17 april 2016 kunt U mijn werk zien op de beurs “Art Eindhoven”.                       Ik ben er dan zelf ook.                                                                                                                               Art Eindhoven is open van 12.00 tot 17.30 en vindt plaats in het Klokgebouw (Strijp) 5617AB Eindhoven.  Het Klokgebouw is een oude Philipsfabriek die de sfeer van weleer   uitstraalt.                                                                                                                                                  Zie voor meer informatie: http://www.arteindhoven.nl

Gallery Quirinus, Köping, Zweden.

Ik ben weer uitgenodigd om in Zweden aan een tentoonstelling deel te nemen. Deze keer in de Gallery Quirinus in Kóping, Zweden. De tentoonstelling zal op zaterdag 24 juli 2015 geopend worden.

Konsthall Köping, Zweden

Van 12 tot 26 september 2014 organiseert Camaver Kunsthaus International een expositie in de “Konsthall” van Köping in Zweden. Ik ben een van de exposanten.

Museum van Bommel van Dam, Venlo.

Van 15 juni 2014 tot 10 augustus 2014 zijn drie werkjes van mij te zien in het Museum van Bommel van Dam in de tentoonstelling: “Join in”. Iedereen kon een stukje muur in het museum huren……..

Saatchi screen, Saatchi Gallery, London.

Vanaf vandaag (31 oktober 2013)  tot????

Mijn schilderij met kunst van anderen uit de hele wereld op een groot scherm in de Saatchi Gallery.

Deze dia-serie is ook te zien op; http://www.saatchigallery.com

Project Mail-Art – September 2013

Samen met Venlose en Duitse kunstenaars werk ik aan een uitwisselingsproject op A4-formaat: Reageren op elkaars kunst, doorsturen naar de volgende kunstenaar. Zo onstaan verrassende series. Deze worden tentoongesteld vanaf 19 april 2013 in het kunstencentrum te Venlo en in september 2013 in de Werner Jäger-Halle Nettetal, Duitsland.

Bankjes voor het Toon Hermans-huis – maart 2013

Beschilderde bankjes worden door Jan des Bouvrie op de televisie geveild voor het Toon Hermans-huis (inloophuis voor kankerpatiënten). Eind 2013?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s